€ 310,00 p/m excl.

1 slaapkamer
20 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Tuinstraat 8a
8011 HC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Tuinstraat

RUIME KAMER MET EIGEN WASTAFEL NABIJ STATION ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt 160 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer bevindt zich in de stationsbuurt van Zwolle. De naam zegt het al: op minder dan 5 minuten loopafstand bevindt u zich op het station. Ook is het centrum van Zwolle in minder dan 5 minuten fietsen te bereiken. Tevens zijn de supermarkten op loopafstand, net als de gezellige Assendorperstraat met voldoende winkelmogelijkheden. De betreffende kamer is 18 m2 en is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen wastafel en karakteristieke details. De keuken, douche, toilet en balkon worden gedeeld met de medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?