€ 1.395,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Parkweg 68c
9725 EK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Parkweg

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS AAN DE PARKWEG TE HUUR IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van het appartement gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte zich aan de Parkweg. Het centrum is binnen enkele minuten te bereiken en er zijn meerdere uitvalswegen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de derde etage van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement is volledig gerenoveerd. Het appartement is gelegen op de gehele derde etage en beschikt over een mooie woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en balkon. Dankzij het hoge plafond in de woonkamer voelt de ruimte veel groter aan. Dit in combinatie met de goede inrichting en zeer luxe keuken maakt deze ruimte zeer compleet. De eerste slaapkamer is groot genoeg voor een twee persoons bed en kledingkast. Dankzij de drie grote ramen komt er veel natuurlijk licht in de kamer. De tweede slaapkamer beschikt over een vide welk als slaapruimte gebruikt kan worden, hierdoor heeft de kamer voldoende ruimte voor een bureau en kasten. De badkamer is als zeer luxe te omschrijven, er is een ruime douche, toilet en luxe wastafel met spiegel en kasten.

PRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €1395,-. Het voorschot voor de nutsvoorzieningen is €175,-. Dit maakt een totaalprijs van €1570,- per maand. Tegen meerprijs is de woonruimte ook gemeubileerd te huren.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is beschikbaar per 1 juli 2023. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor deze woonruimte zijn wij een stel of woningdelers. Bij werkende kandidaten word er loonstrookjes gevraagd en bij studeten word er gevraagd naar een gerantsteller.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?