€ 254,00 p/m excl.

1 kamer
14 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Ostadestraat 15
8021 DL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Ostadestraat

KAMER IN GEZELLIGE WIJK DIEZERPOORT

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedrag bedraagt 140 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
De woning is gelegen in de wijk Diezerpoort, vlak achter het muziekcentrum Hedon. Vanaf de woning is de stad en het station binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. Voor boodschappen kan afgeweken worden naar winkelcentrum Diezerpoort. De gezellige Thomas a Kempisstraat, met allerlei speciaalzaakjes, is om de hoek gelegen. De kamer bevindt zich in een tussenwoning welke bestaat uit een begane grond en een eerste etage. De betreffende kamer is gesitueerd op de begane grond aan de linker achterzijde van het pand. Het heeft een centrale verwarming. De keuken, badkamer en het toilet worden gedeeld met vier medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?