€ 1.095,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
83 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Couperusstraat 124
9721JJ Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Couperusstraat

MODERN APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS TE HUUR AAN DE COUPERUSSTRAAT IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het appartement bevindt zich aan het Couperusstraat in Groningen. Het centrum is op 5-10 minuten fietsafstand. Alle voorzieningen zoals de supermarkt en winkels zijn te vinden in de nabije omgeving.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 83 vierkante meter.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal. Hier bevinden zich het toilet en de badkamer. De woonkamer is vrij in te delen en er is genoeg ruimte voor een grote bank, tafel en televisiemeubel. Er is een nette keuken aanwezig welke beschikt over de benodigde voorzieningen zoals gasfornuis, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en wasbak, tevens is hier een aansluiting voor de wasmachine. De keuken verleent toegang tot het balkon aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee ruime slaapkamers weke voldoende daglicht hebben door de grote ramen.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1095,- exclusief. De kosten voor gas, water en elektra dienen zelf geregeld te worden. De borg staat gelijk aan een maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 15-05-2023. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload


Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?