€ 1.295,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
60 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Zuiderpark 1004
9724AK Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Zuiderpark


UNIEK GEMEUBILEERDE WOONBOOT TE HUUR OP EEN TOP LOCATIE AAN HET ZUIDERPARK IN GRONINGEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan het Zuiderpark in Groningen. De Grote Markt is op 0,9 kilometer en het Centraal Station van Groningen ligt op 0,6 kilometer afstand.

OPPERVLAKTE.
De woonboot heeft een oppervlakte van circa 60 vierkante meter.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst is een lichte entree die leid naar de woonkamer met een open keuken, deze is voorzien van alle gemakken. In de woonkamer is een grote raampartij met uitzicht op het water welke ook toegang bied naar een vlonder waar een heerlijke buiten zit te vinden is. Aan de achterzijde van de woonboot is eerst, naast de entree het toilet met fontein. Naast het toilet vinden we de toegangsdeur naar de slaapkamer welke voorzien is van een tal inbouwkasten en een badkamer en-suite. De Badkamer heeft een strak afgewerkte wastafel, bad en douche.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1295,- de service kosten zijn €200,- wat een totale maand huur maakt van €1495,- De borg staat gelijk aan een maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt beschikbaar per 1-9-2023. Het contract zal aangegaan worden onder een diplomatenclausule en is voor een maximale periode van twee jaar beschikbaar. Dit omdat de verhuurder voor een langere periode in het buitenland verblijft en er kans is dat hij weer terug komt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?