€ 1.000,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Koestraat 24C
8011 NL Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Koestraat

LEUK APPARTEMENT IN HARTJE ZWOLLE TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 6 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen, hier wordt een voorschot van €350,00 per maand voor gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één bruto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of werkend stel.

OVER DE WONING
Dit mooie appartement is gelegen aan het park ‘Potgietersingel, direct aan de stadsgracht. Het appartement ligt op het zuiden en heeft door de ruime raampartijen een mooie lichtinval. Alle voorzieningen liggen in de buurt: theater, horeca, winkelcentra en supermarkt. Het station is slechts 5 minuten lopen.

Via een natuurstenen trap betreedt u de gezamenlijke hal met marmeren vloer. De trap leidt u naar de verdieping van uw appartement. Daar bevindt zich een hal die het slaapgedeelte verbindt met het woongedeelte. Er is een ruim separaat toilet en ruime, lichte badkamer met douche en wasmachine aansluiting. Een bergkast voor opslag.

Het gehele appartement is voorzien van een parketvloer. Ook de overige stoffering is inbegrepen. Het appartement is geheel gemeubileerd te betrekken met complete inventaris. De eigenaar en overige bewoners stellen nette en rustige bewoning erg op prijs.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?