€ 1.395,00 p/m excl.

3 slaapkamers
4 kamers
91 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Rijnstraat 5
9725EP Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Benedenwoning, Rijnstraat

FANTATSISCHE WONING MET DRIE SLAAPKAMERS EN EEN TUIN GELEGEN AAN RIJNSTRAAT IN GRONINGEN TEHUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De Rijnstraat is gelegen op 500 meter van het Centraal station van Groningen. De Grote markt is op 1,5 KM gelegen, uitvalswegen zijn goed bereikbaar van het adres.

SITUERING
De woning is gelegen op de begane grond en eerste etage van de woning.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van circa 91m2.

ISOLATIE EN ONDERHOUD.
in september 2022 is het buitenschilderwerk gedaan, spouwmuurisolatie aangebracht en is overal dubbelglas geplaatst.

VOORZIENINGEN
De woonruimte is gelegen in de Groningse rivieren buurt.
Bij binnenkomst van de woning kom je terecht in de hal die toegang geeft tot het toilet, de wasmachine en de ruime woonkamer. De woonkamer is vrij in te delen en er is ruimte voor een grote bank, tafel en een televisiemeubel. In de woonkamer is ook de toegang tot de keuken door middel van 2 schuifdeuren. In de keuken is voldoende ruimte voor een 8-persoons eettafel. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vriezer, koelkast, wasbak en voldoende opslagruimte en werkblad.
Vanuit de keuken is de ruime en zonnige tuin te bereiken. Het is een ruime tuin waar je lekker kunt zitten met het mooie weer.

Op de eerste etage zijn 3 slaapkamers te vinden waar voldoende ruimte is voor een twee-persoons bed, kast en eventueel een bureau. Verder is op de eerste etage de badkamer gelegen die is voorzien van een wastafel met opslagruimte, toilet, designradiator, inloopdouche en spiegel.

TUIN/ BUITENRUIMTE
De woonruimte aan de voorzijde een plaats voor het parkeren van een fiets. Aan de achterzijde is een ruime tuin (op het zuiden!).

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is 1395,- exclusief.
De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 mei 2022. De maximale huurperiode bedraagt 24 maanden.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd. In verband met de onttrekkingsvergunning is het mogelijk om met maximaal 2 personen of een gezin te wonen.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?