€ 1.055,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
50 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Akkerstraat 28
9717KJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Akkerstraat

UNIEK APPARTEMENT MET TWEE ETAGES AAN HET NOORDERPLANTSOEN TE HUUR.

Het appartement is gelegen aan de Akkerstraat. Het object betreft de voormalige Noorderkerk aan het Noorderplantsoen. Het appartement is gelegen op de vierde etage voorzijde.

De woonruimte beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, luxe badkamer en een nette slaapkamer. Het appartement is voorzien van alle gemakken zoals een keuken met koel-vriescombinatie, afzuigkap, oven magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en natuurstenen werkblad.

De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, luxe wastafelmeubel met spiegel, douchecabine, thermostatische kranen, design radiator, douche rekje, toiletrol houder, handdoekenhouder en het geheel word mooi afgewerkt met een grijze plavuizen vloer.

Er is een leuke speelse gezamenlijke buitenruimte en tevens is er ruimte om je fiets veilig te stallen. Parkeren is ook mogelijk tegen een meer betaling.

De woning is gelegen aan het Noorderplantsoen op loopafstand van het centrum en op korte afstand van het Zernike complex. alle nodige faciliteiten zijn op steenworp afstand en de uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken.

De huurprijs is €1055,- het voorschot voor de nutsvoorzieningen en het internet zijn €240,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €1295,- incl. De woonruimte is in overleg beschikbaar per 12 april 2023. De voorkeur gaat uit naar een persoonsbewoning of een samenwonend stel. De waarborgsom is gelijk aan tweemaal de huurprijs.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?