€ 975,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
39 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Grote Markt 5
9712 HN Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Grote Markt

LUXE EENSLAAPKAMER APPARTEMENT (39M2) MET JACUZZI, VIDEOPHONE EN VLOERVERWARMING AAN DE GROTE MARKT IN HET CENTRUM VAN DE GEZELLIGE STAD GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich in het gezellige centrum van Groningen. Het appartement is aan Grote Markt gelegen. De uitvalswegen en busverbindingen zijn prima te bereiken. Het centrale station is gelegen op ca. 1.2 km afstand.

SITUERING
Het Appartement is gelegen in een complex met negen appartementen. Het appartement is gelegen op de derde etage aan de voorzijde.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 39m2.

VOORZIENINGEN
Het appartement heeft alle voorzieningen voor zichzelf. Dit houdt in dat er een luxe keuken is met koelkast, vaatwasser, koopplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, genoeg opberg en werkruimte. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, aparte douche, wastafel met opbergruimte, spiegel met verlichting, design radiator. in de entree hal is de toilet gelegen. De woonkamer is voorzien van een groot raam dat over de gehele breedte open gemaakt kan worden en uitzicht bied op de grote markt.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €975 exclusief. De servicekosten voor 1 persoon zijn €106 (2 personen 126) dat maakt een totaalprijs van €1081
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 mei 2023 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?