€ 1.110,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
100 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Beschikbaar per 1 april 2023
Burg. Baron van Dedemstraat 2A
7711 HV Nieuwleusen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Burg. Baron van Dedemstraat

NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS IN CENTRUM NIEUWLEUSEN TE HUUR
INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn exclusief en tellen 35 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit prachtige appartement is gelegen op de begane grond. Via de hal is de woonkamer met open keuken te bereiken, gelegen aan de voorzijde van het pand. Aan de achterzijde van het object zijn twee slaapkamers gelegen, te weten een master bedroom en een logeerkamer. De badkamer is gelegen tussen de twee slaapkamers. Verder is er een bijkeuken en een externe berging. Aan de achterkant van het appartement is een privé tuin gelegen.

De woning is volledig zelfstandig en is voorzien van een nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur zoals inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. De badkamer is voorzien van douche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig in de hal.

De woning is voorzien van vloerverwarming en is energiezuinig. Het beschikt over een warmtepompinstallatie zodat het appartement duurzaam verwarmd wordt! De vloer wordt afgewerkt met een PVC vloer.

Deze woning is gelegen in het centrum van Nieuwleusen. Er zijn diverse winkels nabij gelegen, zoals een supermarkt en een top slager. Via de N377 is de snelweg vlot te bereiken richting Zwolle en andere omliggende plekken.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?