€ 390,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
22 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Venestraat 6
8011 GL Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Venestraat

PRACHTIGE RUIME KAMER MET APARTE SLAAPKAMER

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract word hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €150 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen in een woning in de wijk Assendorp. Vanaf hier is het station op steenworp afstand gelegen. Binnen 5 minuten fietsen is de binnenstad te bereiken, evenals een supermarkt. De gezellige Assendorperstraat met voldoende winkelvoorzieningen bereikt u met een kleine wandeling. De betreffende kamer is gesitueerd aan de voorzijde van het pand en is 22m2 groot. De kamer beschikt over een eigen wastafel, waarbij de slaapkamer in een aparte ruimte te vinden is. De voorzieningen zoals de keuken, douche en toilet worden gedeeld met de 3 medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?