€ 405,00 p/m excl.

1 kamer
30 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Damsterdiep 3a
9711 SG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Damsterdiep

RUIME STUDIO MET EIGEN KEUKEN EN DOUCHE OP STEENWORPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

INFORMATIE
Naast de foto's hebben wij ook nog een gedetailleerde video van de studio gemaakt. Let op! De foto's/video is gemaakt in een anders studio welke overeenkomt met de studio die beschikbaar komt. De studio op de video/foto's bevindt zich één etage lager aan dezelfde kant van het gebouw.

LOCATIE
De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen op ongeveer 600 meter van de Grote Markt. Het is daarnaast 8 minuten fietsen naar Centraal Station Groningen. De Zernike Campus is ongeveer 5 km fietsen en de Universiteit van Groningen is ook ongeveer 5 minuten fietsen.

SITUERING
De studio is gelegen op eerste etage.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 30m2.

VOORZIENINGEN
De studio heeft een oppervlakte van circa 30m2. De studio beschikt over een eigen keuken en douche, enkel het toilet wordt gedeeld met de medebewoners. Dankzij de vele ramen komt er veel natuurlijk licht binnen.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €405,- het voorschot voor de servicekosten zijn €120,- en de overige kosten €25,-. Dit maakt een maandelijkse huurprijs van €550,-
De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 mei beschikbaar. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?