€ 271,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
15 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Schuttevaerkade 2
8021 DB Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Schuttevaerkade

LEUKE KAMER MET APARTE SLAAPKAMER NABIJ HET CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €160 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat.

OVER DE WONING
Deze kamer is te vinden in de wijk Diezerpoort. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de binnenstad. In iets meer dan 5 minuten fietsen bereikt u het station, op deze afstand is ook een supermarkt te vinden. De betreffende kamer is gesitueerd op de tweede etage van het pand. De kamer beschikt niet alleen over een eigen wastafel, maar ook over een aparte slaapkamer. De andere voorzieningen zoals de keuken, douche en toilet worden gedeeld met de medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?