€ 1.500,00 p/m excl.

2 slaapkamers
5 kamers
120 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Rembrandtlaan 55a
8021 DE Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Rembrandtlaan

LEUKE BOVENWONING MET TWEE SLAAPKAMERS IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De maximale huurperiode is 2 jaar. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een de voorzieningen zoals gas, water elektra en gemeentelijke gebruikersheffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel, klein gezin, goede eenverdiener of woningdelers. De minimale bruto inkomenseis is 2,5 keer de huur.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen op de eerste etage aan de Rembrandtlaan. Het loopt in zijn geheel door van de voorzijde van de straat tot en met de achterzijde. De Rembrandtlaan is op steenworpafstand van het centrum en vlot te bereiken met de fiets. Er zijn diverse supermarkten bereikbaar op een paar minuten afstand. Het station is in ongeveer 10 minuten fietsen te bereiken, ook is het zeer nabij de ring gelegen waardoor de A28 snel met de auto te bereiken is. Al met al een gezellige buurt op gunstige locatie.

Het appartement bestaat uit één woonlaag. Aan de straatzijde van het object is de ruime en zeer lichte woonkamer gelegen. Hier is voldoende ruimte om een gezellige zitplek te creëren. Vanaf de woonkamer is de eetkamer en keuken te bereiken. In de eetruimte is meer dan voldoende ruimte om een grote tafel met stoelen te plaatsen. De keuken is voorzien van een inbouwkast waar een koelkast geplaatst kan worden, ook is de keuken voorzien van een gasstel, afzuigkap en zeer veel kastruimte. Er zijn twee grote slaapkamers aanwezig, beiden gelegen aan de achterzijde van het pand. De grote slaapkamer grenst aan het dakterras en heeft een ruime inloopkast. De tweede slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kast en eventueel een bureau. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een luxe radiator. Er is een separaat toilet aanwezig.

De wasmachine en droger kunnen geplaatst worden in de wasruimte, hier is voldoende ruimte om tevens andere zaken op te slaan of de ruimte te gebruiken als werkplek. Eventueel kan dit ook nog als derde slaapkamer worden gebruikt. Hiermee is de woonruimte ook voor 3 personen te bewonen. Via de hal is aan de linkerzijde het ruime dakterras gelegen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?