€ 695,66 p/m excl.

1 kamer
29 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Hoogstraat 120K
8011 BB Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Hoogstraat

MOOIE STUDIO IN STUDENTENCOMPLEX AAN DE HOOGSTRAAT TE ZWOLLE

LET OP: ENKEL STUDENTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DEZE WOONRUIMTE.
De foto's zijn van een vergelijkbare studio in hetzelfde pand gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Het huurcontract heeft bij aanvang een duur van onbepaalde tijd zolang u studerend bent. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hiervoor kan zelf een contract bij een energie- en waterleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn ook voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn exclusief en tellen 50 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet en kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
LET OP: Dit complex is alleen geschikt voor studenten. Hiervoor dient een geldige inschrijving bij een onderwijsinstelling aangeleverd te worden. Garantstelling is een pre.

OVER DE WONING
Deze studio is gelegen in de Hoogstraat op de eerste etage in het studiocomplex ''De Fabriek''. Het pand is enkele jaren geleden nieuw opgeleverd en om die reden is de woning in topstaat. Het pand is gelegen in de wijk Kamperpoort, een Zwolse volksbuurt die in de afgelopen jaren flink is opgeknapt. De bruisende binnenstad, het zomerse stadsstrand en bioscoop Pathé zijn binnen een paar minuten lopend of fietsen te bereiken. Ook is het station circa 5 minuten fietsen. De betreffende studio heeft een eigen keuken en een aparte badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger staan, deze worden gedeeld met de medebewoners. De kosten voor het gebruik hiervan zijn €3,80 per keer. In de studio zelf is geen aansluiting voor de wasmachine aanwezig. De studio wordt gestoffeerd opgeleverd met moderne PVC vloer en raambekleding. In het souterrain is een fietstenstalling aanwezig. Ook kan er eventueel een parkeerplaats bij worden gehuurd, mits deze beschikbaar is.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?