€ 660,00 p/m incl.

1 slaapkamer
2 kamers
46 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Stationsplein 10V
8331GM Steenwijk

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Stationsplein

RUIM TWEE KAMER APPARTEMENT IN NIEUWBOUW COMPLEX STEENWIJK

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Voor het voorschot van gas, water en elektra wordt €300,00 per maand gerekend. De waarborgsom is gelijk aan één brutto-maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Controleer zelf of u hiervoor in aanmerking komt bij de Belastingdienst, dit is afhankelijk van onder andere uw inkomen en leeftijd.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar studerende met bijbaan of werkende kandidaten. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze woonruimte is gesitueerd op de tweede etage en beschikt over een ruime woonkamer met een modern ingerichte open keuken. De keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, vaatwasser en kookplaat.

De badkamer is toegankelijk vanuit de hal waar zich een douche, toilet en een wastafel met ingebouwde kastruimte bevindt.

Op locatie bent u nabij het station welke zich op steenworp afstand bevind en het centrum is binnen vijf minuten wandelen snel te bereiken voor uw dagelijkse benodigdheden.Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?