€ 604,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
37 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Van Karnebeekstraat 96A
8011JL Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Van Karnebeekstraat

LEUK APPARTEMENT MET APARTE SLAAPKAMER EN BALKON IN ZWOLLE
INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €210 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Of u hiervoor in aanmerking komt hangt af van uw persoonlijke situatie. U kunt dit berekenen bij de Belastingdienst.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend kandidaat/stel.

OVER DE WONING
Dit leuke appartement is gesitueerd op de eerste etage van het pand. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, een ruime slaapkamer, keuken, badkamer en een eigen balkon. De woonruimte is geschikt voor maximaal 2 personen. Diverse voorzieningen waaronder een supermarkt zijn op steenworpafstand. Het centrum en het station zijn op loopafstand.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?