€ 195,00 p/m excl.

9 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Grote Baan 45
8011 AX Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Grote Baan

LEUKE KAMER DICHTBIJ HET CENTRUM EN STATION

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De maximale huurperiode is 2 jaar. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 165 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer is heel centraal gelegen. De stad is op loopafstand en het station is ook binnen 5 minuten fietsen te bereiken. De IJsselhallen en een supermarkt zijn binnen 2 minuten lopen te bereiken.
De kamer beschikt over een eigen wastafel, ingebouwde kastruimte en uitkijk over de tuin. De kamer meet ongeveer 9m2 en bevindt zich op de eerste verdieping. Op de gang is er nog een extra ingebouwde kastruimte beschikbaar waar je gebruik van kan maken, deze is afsluitbaar met een slot. Het toilet deel je met 5 andere huisgenoten en is ook te vinden op de eerste verdieping. Op de benedenverdieping bevinden zich de gedeelde keuken en douche. Ook is er nog een tuin met berging waar je gezamenlijk gebruik van mag maken. De tuin is in 2 gedeeltes verdeelt, het terras is beschikbaar voor de bewoners en het andere gedeelte is niet toegankelijk voor de bewoners.

Kortom, een leuke kamer met een centrale ligging!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?