€ 555,00 p/m incl.

1 slaapkamer
21 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Beschikbaar per 1 juli 2023
Rijksstraatweg 116
9752BK Haren

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Rijksstraatweg

EEN GEZELLIGE KAMER AAN DE RIJKSSTRAATWEG 116 IN GRONINGEN

INFORMATIE
Het gaat hier om een hospita woning. Dit houdt in dat de eigenaren onder hetzelfde dak wonen.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 10 kilometer van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 9,5 kilometer. De uitvalswegen en busverbindingen zijn goed te bereiken.

SITUERING
De kamer is gelegen op de tweede etage.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 21 m2.

VOORZIENINGEN
Bij binnenkomst van het pand is er een ruime gemeenschappelijke gang. Op de begane grond is de keuken gesitueerd, in overleg met de eigenaar kunnen er potten en pannen gebruikt worden. De kamer is gesitueerd op de tweede etage en is ruim 21 m2 groot. De kamer beschikt over een nette vloer, bureau met stoel, meerdere kasten, een koelkast en bed met toebehoren. Dankzij de twee ramen voelt de ruimte veel ruimer dan 21 m2. Op dezelfde etage is er een douche, wastafel en toilet gesitueerd welke toebehoren aan het gehuurde.
Het pand beschikt over twee ruime tuinen waar een huurder in overleg gebruik van kan maken. Ook is er een garage aanwezig voor het stallen van een fiets. Ook is er een parkeerplaats voor de auto beschikbaar.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €475,- de servicekosten zijn €80,- dit maakt een huur van 555,- Inclusief volledige A tot en met Z meubilering voorschotten gas, water en elektra.
De waarborgsom is gelijk aan een maanden huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 juli 2023 beschikbaar, in overleg eerder. De huurperiode bedraagt eerst maximaal 12 maanden waarna het huurcontract eventueel verlengt kan worden en doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Omdat dit een hospita betreft (de eigenaren wonen zelf op het adres en verhuren een kamer in hun huis) zijn de eigenaren op zoek naar een nette student en/of werkend persoon. De locatie perfect voor iemand die wil ontsnappen aan de drukte van het centrum van Groningen. Aan de Rijksstraatweg zijn alle voorzieningen op korte afstand te bereiken. Het centrum, centraal station, RUG en het Zernike zijn vanwege een goede bus connectie binnen 10-15 minuten te bereiken.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?