€ 1.150,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
72 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Koestraat 25
8011 NJ Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Koestraat

FANTASTISCH APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €200 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel. De bruto inkomenseis is ongeveer € 3.500,- per maand. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen aan de karakteristieke Koestraat op steenworp afstand van de Sassenpoort. Vanaf deze locatie zijn winkels, terrassen en uitgaansgelegenheden lopend snel te bereiken. Het station is ook makkelijk en snel te bereiken, zowel lopend als met de fiets. Voor de boodschappen kan er uitgeweken worden naar de Assendorperstraat of winkelcentrum Diezerpoort, beiden op ongeveer 5 minuten fietsen afstand. In de stad bevindt zich een kleine stadssupermarkt.

Het appartement is ongeveer 70m2 groot en is gesitueerd op de begane grond. Via de entree komt u in de hal welke toegang verschaft naar de woonkamer. De woonkamer (35m2) heeft een open keuken welke voorzien is van een kookeiland. De keuken is modern uitgerust, met een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Via de hal bereikt u het toilet, de wasruimte en de badkamer met douche en wastafel welke net als de keuken erg netjes zijn afgewerkt. Achterin de woning bevindt zich de slaapkamer van ongeveer 14m2 en een inpandige ruimte dat dienst kan doen als extra slaapkamer, werkruimte of opslagruimte. Het gehele appartement is verwarmd middels vloerverwarming en is voorzien van een mooie PVC vloer.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?