€ 217,00 p/m excl.

1 kamer
15 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Rabenhauptstraat 78
9725 CG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Rabenhauptstraat

NETTE KAMER TE HUUR AAN DE RABENHAUPTSTRAAT 78A IN GRONINGEN.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De kamer bevindt zich aan de Rabenhauptstraat vlak achter het Hoofdstation van Groningen. Alle voorzieningen zoals supermarkt & winkels zijn dan ook in de nabije omgeving. De Grote Markt is gelegen op 6 minuten fietsafstand en het Zernikecomplex op 18 minuten.

SITUERING
De kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde

INDELING
De kamer heeft een oppervlakte van circa 15m2, de gemeenschappelijke keuken, douche en toilet worden met vier andere bewoners gedeeld.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €217,- het voorschot voor de servicekosten bedraagt €177. Dit komt uit op een maandelijkse huurprijs van €394,-. De borg bedraagt 1 keer de maandhuur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 maart 2023 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?