€ 170,00 p/m excl.

1 kamer
9 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Professor Rankestraat 10
9713 GE Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Professor Rankestraat

EEN LEUKE KAMER AAN DE PROFESSOR RANKESTRAAT IN GRONINGEN TE HUUR

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Deze woonruimte bevindt zich op 1,1 kilometer van de Grote Markt in Groningen. Het centraal station is gelegen op 1.8 kilometer en het UMCG is gelegen op 400 meter afstand. De uitvalswegen en busverbindingen zijn goed te bereiken.

SITUERING
De kamer is gelegen op de eerste etage.

OPPERVLAKTE.
De kamer heeft een oppervlakte van circa 9 m2.

VOORZIENINGEN
De kamer is ongeveer 9m2. De kamer heeft voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, kast en bureau. Verder zijn er grote raampartijen in de kamer aanwezig waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Daarnaast is er een eigen wastafel in de kamer aanwezig.
De badkamer, het toilet, de keuken en de tuin worden gedeeld met de andere bewoners in het huis. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet. De keuken is op het moment voorzien van een gasfornuis, oven, afzuigkap en voldoende opslag- en werkruimte. De tuin kan door alle bewoners van het huis worden gebruikt. De tuin is voldoende groot om uitgebreid te zitten en in de zon te zitten.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is €199,- de servicekosten bedragen €110. Dit maakt een totale huurprijs van €309 inclusief voorschot voor gas, water en elektra.
De waarborgsom is gelijk aan maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 april 2024 beschikbaar. De huurperiode bedraagt eerst maximaal 12 maanden waarna het huurcontract eventueel verlengt kan worden en doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette studenten die het huis graag netjes houden. Daarbij is er wel een garantsteller nodig, die borg kan staan voor de huur.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?