€ 1.245,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
95 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Van Oldenbarneveltlaan 13B
9716 EB Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Van Oldenbarneveltlaan

UNIEK TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT MET ENORME MUURSCHILDERING IN DE OUDE LANDBOUWSCHOOL AAN DE VAN OLDENBARNEVELTLAAN IN GRONINGEN TEHUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

LOCATIE
Het adres bevindt zich aan de van Oldenbarneveltlaan in Groningen. De Grote Markt is op 1,8 kilometer en op loopafstand van station noord.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de eerste en tweede etage aan de achterzijde van het pand.

OPPERVLAKTE.
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 95m2 met een hoogte boven de 1,50 meter. De muren lopen op sommige plekken schuin af, waardoor er meer ruimte in het pand aanwezig is.

VOORZIENINGEN
De woonruimte is gelegen in een oude landbouwschool. Het appartement is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. Bij binnenkomst kom je in de hal waar we een wc vinden, de trap opgang en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft de breedte van het gehele pand en heeft hoge plafonds met een gigantische monumentale muurschildering. In het midden van de woonkamer is de keuken gelegen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast met vries vak en heel veel opbergruimte. Aangrenzend aan de keuken zit de badkamer welke is voorzien van een instap douch en grote wastafel. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de eerste slaapkamer. Deze is toe gangbaar door een tweezijdige schuifdeur.
De eerste etage van het appartement heeft een grote vide met uitzicht op de woonkamer en de muurschildering. Op deze etage is ook de tweede slaapkamer gelegen. Deze slaapkamer is voorzien van een wastafel en veel ruimte voor een bed, kasten en een bureau.
Bij het appartement komt een gedeelde buitenruimte, waar je lekker en gezellig kunt zitten. Daarnaast is er nog een fietsenberging, die via een aparte deur vanaf de straat te bereiken is.

HUURPRIJS EN BORG
De kale huurprijs is: €1245,-. Door de stijgende gas en elektriciteitsprijzen is het voorschot €350. Aan het eind van het jaar zal een afrekening gemaakt worden voor de kosten dit voorschot is erg hoog ingesteld en zal hoogstwaarschijnlijk dekkend zijn. Dit maakt een totale huurprijs van €1595. De borg staat gelijk aan twee maand huur.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt per 1 maart 2023 beschikbaar, in overleg eventueel eerder. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaald welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?