€ 195,00 p/m excl.

1 kamer
11 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Anjelierstraat 8
8012CR Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Anjelierstraat

LEUKE KAMER IN ASSENDORP TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water elektra en gemeentelijke heffingen. Het voorschot hiervoor bedraagt €150 per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een vrouwelijke student. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen in een tussenwoning te vinden in de gezellige wijk Assendorp. Vanaf hier is het 2 minuten fietsen naar de supermarkt en 5 minuten naar het station en de binnenstad. Tevens zijn er voldoende winkelmogelijkheden in de Assendorperstraat zelf. De tussenwoning bestaat uit een begane grond en eerste etage. De kamer is gesitueerd op de eerste etage aan de achterzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen wastafel. De keuken, badkamer, toilet en tuin worden gedeeld met de drie medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?