€ 750,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
65 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Winschoterweg 92
9723CG Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Winschoterweg

GEZELLIG TWEE SLAAPKAMER APPARTEMENT OP EEN RUSTIGE PLEK NET BUITEN DE STAD AAN DE WINSCHOTERWEG IN GRONINGEN

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het desbetreffende appartement is nummer 9 aan de Winschoterweg. De woning ligt 5,5 km van het hoofdstation van Groningen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond en eerste etage van het pand.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 67m2.Het appartement is gelegen op de begane grond en eerste etage in een woonboerderij met nog 3 andere appartementen. Er kan gratis worden geparkeerd op het terrein van de woning. Verder is de woning gelegen op een rustige en vrije plek met veel ruimte.

Het appartement is te bereiken via de gemeenschappelijk hal. In deze hal zit een deur naar buiten, de deur naar woonkamer en de eerste etage. De woonkamer bevind zich aan de voorzijde van het appartement. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Keuken is voorzien van magnetron, oven, vaatwasser, gasfornuis, en veel opbergruimte. Achter de keuken zit een gemeenschappelijk washok, deze wordt gedeeld met één medebewoner.
Op de eerste etage zitten twee slaapkamers circa 11m2 en 18m2. Ook de badkamer is gelegen op de eerste etage, deze is voorzien van een staande wastafel, toilet, ligbad en douche.

HUURRPIJS EN BORG
De kale huurprijs is €775,-. Afhankelijk van de persoonlijke situatie kan er huurtoeslag aan worden gevraagd. * inmiddels is de woonruimte beter geïsoleerd en zijn er zonnepanelen geplaatst welke hebben geresulteerd in een energielabel B. Wij verwachten dan ook dat het verbruik lager zal zijn dan de vorige jaren. Op dit moment wordt het voorschot van vorig jaar nog gehanteerd welke € 390,- bedraagt. Het voorschot is voor de nutsvoorzieningen en de gemeentelijke heffingen. Aan het einde van een jaar/huurperiode zal het eventuele teveel betaalde voorschot verrekend worden en kan het voorschot aangepast worden naar het daadwerkelijke verbruik. De huidige huurprijs bedraagt dan €1165,- per maand.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPERIODE
De woonruimte is per 1 september beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.


YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?