€ 1.375,00 p/m excl.

2 slaapkamers
4 kamers
84 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Akkerstraat 28
9717 KJ Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Akkerstraat

OMSCHRIJVING
PRACHTIG APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS AAN DE AKKERSTRAAT 28 IN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het desbetreffende appartement is nummer 106 aan de Akkerstraat 28. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Zo is de Grote Markt gelegen op ongeveer vijf minuten fietsafstand en zijn de supermarkten en winkels op loopafstand.

SITUERING
Het appartement bevindt zich in een oude kerk waar een aantal appartementen is zijn gerealiseerd. De woonruimte is gesitueerd op de vierde etage en heeft uitzicht op het Noorderplantsoen en op de kerktoren.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 84m2.

INDELING
Het appartement is verdeeld over meerdere woonlagen. Bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerzijde de open keuken welke voorzien is een oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en inductie kookplaat. In het verlengde van de keuken bevindt zich de ruime woon/eetkamer. In het woon gedeelte is genoeg ruimte en tevens is er een thuis werk plek aanwezig. Door de vele ramen komt er veel natuurlijk licht naar binnen. Ook is er een bergruimte aanwezig.
De badkamer bevindt zich op dezelfde verdieping als de woonkamer en keuken. Het is een moderne badkamer met een toilet, douche en wastafel met spiegel.
De twee slaapkamers bevinden zich een etage hoger en hebben beide een aparte ingang. De slaapkamers zijn beide ongeveer even groot en hebben genoeg ruimte voor alles en beschikken beide over een eigen wastafel met spiegel. Beide kamers hebben een hoog plafond en door de ramen komt er veel natuurlijk licht binnen. Er is een ruimte aanwezig met wasmachines en drogers welke worden gedeeld met de andere bewoners.

HUURRPIJS EN BORG
De huurprijs is €1375 exclusief. De servicekosten bedragen €225. Tegen een meerprijs is het mogelijk om het appartement met meubilering te huren. Dit maakt een totaal van €1600 inclusief. Gas, water, elektriciteit zijn bij de servicekosten inbegrepen. De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPERIODE
De woonruimte is waarschijnlijk per 1 februari 2023 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?