€ 850,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
42 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Almelose Kanaal 65c
8011KS Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Almelose Kanaal

PRACHTIG APPARTEMENT OP EEN WOONBOOT

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas water en elektra, hier wordt een voorschot van €250,00 per maand voor gerekend. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar werkende kandidaten. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement bevindt zich op een zeer unieke locatie op het water.
Dit appartement is circa 45m2 groot. Het appartement bevindt zich op de eerste etage. In totaal zijn er 4 appartementen op de woonboot.

Het appartement op de woonboot is gelegen in het centrum van Zwolle. Letterlijk binnen een paar minuten lopen is de winkelstraat van Zwolle te bereiken. De Grote Markt met gezellige terrassen ligt een klein stukje verderop. Het station is in 5 minuten bereikbaar.

Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keuken. Via de hal zijn de 2 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van een bad met douche, toilet en wastafel. Het geheel is voorzien van centrale verwarming en heeft een eigen CV ketel.

Kortom, een uniek appartement op het water gelegen in het centrum van Zwolle!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?