€ 1.537,95 p/m incl.

2 slaapkamers
3 kamers
77 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Per direct beschikbaar
Snelliusstraat 37
9727JK Groningen

Reageer nu!

Heb je interesse in deze woning? Log eerst in om te kunnen reageren.

Klik hier om in te loggen

Appartement, Snelliusstraat

PRACHTIG GEMEUBILEERD APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS BESCHIKBAAR AAN DE SNELLIUSSTRAAT IN GRONINGEN

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in de wijk Helpman. Alle voorzieningen zoals de supermarkt zijn te vinden in de nabije omgeving. Het centrum van Groningen is gelegen op ongeveer zeven minuten fietsen en het Zernikecomplex op ongeveer 19 minuten fietsafstand.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de 3e etage aan de voor en achterzijde.

OPPERVLAKTE.
De woning heeft een oppervlakte van 70m2.

VOORZIENINGEN
De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van een ruime en Lichte woonkamer met eethoek en toegang tot een balkon. Daarnaast zijn er 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Er is een ruime hal met toegang tot het toilet. De woning heeft een aparte keuken die voorzien is van een koelkast 4 pit gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, etc. Ook heeft het appartement een tweede balkon over de gehele achterzijde.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €1187,95,- Exclusief en de service kosten bedragen €350,- wat een totale huur maakt van €1537,95,- Inclusief gas, water, Electra en internet. De waarborgsom is gelijk aan een maand huur.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De officiële ingangsdatum van de woonruimte is 1-3-23 maar in overleg kan dit ook 1-2-23. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract eventueel verlengd kan worden. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/watch?v=aUJaQtbyWfw&t=186s. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?