€ 660,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
38 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Sellekamp 68a
8014DS Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Sellekamp

LEUK APPARTEMENT MET APARTE SLAAPKAMER IN ZWOLLE ZUID

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. De huurprijs is inclusief 10 euro servicekosten. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Controleer zelf of u hiervoor in aanmerking komt bij de Belastingdienst, dit is afhankelijk van onder andere uw inkomen en leeftijd.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement bevindt zich in een complex aan de achterzijde van een winkelcentrum en ligt op 3 minuten fietsen van het winkelcentrum Zwolle Zuid. Met een kwartiertje fietsen bent u in het centrum van Zwolle en met 10 minuten fietsen bent u op het centraal station. Het appartement is gesitueerd op de eerste etage van het pand en heeft een eigen balkon. Het appartement is circa 38 m2 groot. De woonruimte heeft een trapopgang met overloop die toegang verstrekt aan de badkamer. Vervolgens komt u in de woonkamer met open keuken. Er is aan de achterzijde een slaapkamer te vinden en aan de voorzijde bevindt zich het balkon van ongeveer 4 m2. Er is een berging aanwezig die wordt gedeeld met de benedenburen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?