€ 242,45 p/m excl.

1 slaapkamer
14 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Tuinstraat 8a
8011 HC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Tuinstraat

MOOIE KAMER MET EIGEN WASBAK DICHT BIJ STATION
INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt hierna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water en elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt € 145,00 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
In dit studentenhuis bevinden zich meerdere kamers, te weten 6 stuks. Deze kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de rechter voorzijde van het pand.
De kamer heeft een eigen wastafel. Het huis beschikt over een gezamenlijke keuken, badkamer, toilet en buitenruimte welke je deelt met de medebewoners.
De woning is gelegen in Oud-Assendorp, het ligt op steenworp afstand van de supermarkt af. Zowel het centrum als station is binnen 5 minuten fietsen snel te benaderen.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?