€ 299,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
17 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Van Karnebeekstraat 117
8011 JE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Van Karnebeekstraat

KAMER MET APARTE SLAAPKAMER AAN DE VAN KARNEBEEKSTRAAT ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 145 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De kamer is gelegen in een studentenpand tussen Assendorp en de Stationsbuurt. U bevindt zich op praktisch 2 minuten wandelen van de supermarkt en andere winkelgelegenheden. De stad is ook binnen een paar minuten lopen te bereiken, evenals het station. In het pand bevinden zich meerdere kamers, te weten 5 stuks. De betreffende kamer is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde van het pand en is in totaal bijna 18m2 groot. De kamer heeft een eigen wastafel en aparte slaapkamer tot beschikking. De badkamer, keuken, toilet en tuin worden gedeeld met 4 andere medebewoners.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?