€ 323,00 p/m excl.

1 slaapkamer
16 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Assendorperstraat 174a
8012 CE Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Assendorperstraat

MOOIE KAMER NABIJ HET STATION EN HOGESCHOOL WINDESHEIM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
In eerste instantie wordt een huurperiode aangegaan van 8 maanden waarna, bij goed huurderschap, het huurcontract verlengd wordt. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit voorschot bedraagt 80 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De betreffende kamer is te vinden in een woning op 5 minuten fietsen van de stad en het station. Een Boni en Jumbo supermarkt zijn op een paar minuten afstand gelegen. In de gezellige Assendorperstraat zijn verder nog verscheidene winkels te vinden. In de woning is de kamer gesitueerd op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand, wat een leuk uitzicht op de Assendorperstraat biedt.

De kamer is voorzien van grote ramen zodat er veel lichtinval is. Ook heeft de kamer een eigen wastafel en is er centrale verwarming. De keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met de andere bewoners. Er wonen zowel mannen als vrouwen in dit pand.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?