€ 1.280,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
55 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Diezerpoortenplas 16
8011 VW Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Diezerpoortenplas

PRACHTIG APPARTEMENT IN CENTRUM VAN ZWOLLE TE HUUR
ENERGIELABEL A

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hiervoor dient u zelf een contract af te sluiten. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen en servicekosten. Voor de servicekosten wordt een bedrag van €38,50 euro per maand gevraagd. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het pand en is is circa 50m2 groot.

Het geheel is voorzien van vloerverwarming en is afgewerkt met een visgraat PVC vloer. De muren zijn gestukt en zijn voorzien van luxe plinten. De woning is voorzien van prachtige oude elementen zoals paneeldeuren, authentiek hang- en sluitwerk, een originele oude schuifdeur en Bentheimer zandsteen. De keuken en badkamer zijn modern, netjes afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over één slaapkamer.

Vanaf locatie is de binnenstad van Zwolle binnen 2 minuten lopen bereikbaar. Het station ligt op circa 5-10 minuten fietsafstand. Nabij gelegen is het winkelcentrum Diezerpoort waar allerlei alledaagse winkels te vinden zijn en een supermarkt. Ook de gezellige en vernieuwde Thomas a Kempisstraat ligt op steenworp afstand, hier zijn allerlei speciaalzaakjes gevestigd. Al met al een karakteristiek appartement op top-locatie.



Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?