€ 1.000,00 p/m excl.

2 slaapkamers
3 kamers
77 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
t Streekien 11
8021BT Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, t Streekien

ZEER RUIM APPARTEMENT MET TWEE SLAAPKAMERS TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hiervoor dient u zelf een contract af te sluiten. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat of stel. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Het appartement van circa 60 m2 is gelegen nabij het centrum van Zwolle welke binnen een paar minuten fietsen bereikbaar is. Het station is op 10 minuten fietsen afstand, net als bioscoop Pathé. Voor de boodschappen kan er afgeweken worden naar bijvoorbeeld winkelcentrum Diezerpoort, dit is op slechts een aantal minuten lopen bereikbaar.

Het appartement heeft een woonkamer met open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, gasstel, vaatwasser en koelkast. De badkamer is zeer ruim en is voorzien van een douche, dubbele wastafel en een bad. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig, het dakterras is gelegen bij de entree.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?