€ 767,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
35 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Per direct beschikbaar
Turfsingel 92A
9711VX Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Turfsingel

LEUK APPARTEMENT MET HUURTOESLAG AAN DE TURFSINGEL TEHUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt. De video is van een gespiegelde woonruimte.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
De woning ligt 0.4 km van de Grote Markt af en 1.2 km van het Centraal station.

SITUERING
De woonruimte is gesitueerd op de eerste etage voorzijde.

OPPERVLAKTE.
De studio heeft een oppervlakte van circa 35m2.

INDELING
De woonruimte heeft een eigen keuken, douche, toilet en aparte slaapkamers. De studio wordt (gedeeltelijk) gemeubileerd verhuurd.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is €800,- exclusief, de servicekosten (gas, water, elektra en internet) bedragen €200,-. dit maakt een totale huur van €1000,- De kosten voor gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van huurder.

HUURTOESLAG
Huurtoeslag aanvragen voor deze woning is (afhankelijk van de persoonlijke situatie) mogelijk.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De woonruimte komt mogelijk per 1 september beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?