€ 500,00 p/m excl.

1 slaapkamer
m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Hoofdstraat 92a
7941AL Meppel

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Hoofdstraat

EEN LEUKE STUDIO BOVEN DE BRUISENDE WINKELSTRAAT!

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is direct beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water en elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt € 150,00 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk huurtoeslag voor deze onzelfstandige kamers aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning is gelegen boven de bruisende winkelstraat van Meppel. Restaurants, winkels en supermarkten zijn dan ook allemaal op loopafstand te bereiken. De studio is gelegen op de tweede verdieping en meet circa 29m2. De studio beschikt over een woonkamer met keuken, een aparte slaapkamer, een apart toilet en een badkamer. Je deelt alleen de ingang met huisgenoten.

Kortom, een leuke studio op een fantastische locatie in het mooie Meppel.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?