€ 500,00 p/m excl.

2 kamers
m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Per direct beschikbaar
Hoofdstraat 92a
7941AL Meppel

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Kamer, Hoofdstraat

TWEE APARTE KAMERS BOVEN DE BRUISENDE WINKELSTRAAT

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is direct beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot aan gas, water en elektra. Het voorschot hiervoor bedraagt € 150,00 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk huurtoeslag voor deze onzelfstandige kamers aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De woning is gelegen boven de bruisende winkelstraat van Meppel. Restaurants, winkels en supermarkten zijn dan ook allemaal op loopafstand te bereiken. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich de twee aparte kamers. De eerste kamer meet circa, 8 m2 en de tweede kamer te bereiken via een gemeenschappelijke gang meet circa. 20.5m2. De tweede kamer is gelegen aan een dakterras waar gebruik van gemaakt mag worden door de bewoners. Dit dakterras is ook via de keuken te bereiken voor de andere bewoners, zij zullen dus niet door jouw kamer hoeven om het dakterras te bereiken. De toilet, douche en keuken deel je met 1 andere huisgenoot.

Kortom, twee kamers die zich boven het bruisende centrum van Meppel bevinden!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?