€ 705,87 p/m excl.

1 slaapkamer
3 kamers
46 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Optie
Achterom 40
8261 AD Kampen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Achterom

LEUK APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas water en elektra, hier wordt een voorschot van €210,00 per maand voor gerekend. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Omdat dit appartement uit maarliefst 3 woonlagen bestaat kan er creatief met de inrichting omgegaan worden.
Op de begane grond is woonkeuken en het toilet gelegen. Er is voldoende ruimte om hier een gezellig eethoek te maken. Op de eerste etage bevindt zich de badkamer en daarnaast is er ongeveer 20m2 ruimte, perfect om een zithoek met bank en televisie te maken. De tweede etage ontleent zich perfect als slaapkamer. Aangezien de woning bestaat uit drie etages is het voorzien van veel lichtinval.
Op de begane grond is tevens een buitenruimte waar het mogelijk is om een fiets te stallen. Deze ruimte wordt gedeeld met de andere bewoners van het complex.
Op de locatie in Kampen heb je veel voorzieningen nabij gelegen, waaronder een supermarkt en andere winkels. Het centrum is op loopafstand en station 5 minuten te bereiken met de fiets.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?