€ 770,00 p/m excl.

1 kamer
42 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Per direct beschikbaar
Energieweg 3 0
8017 BE Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Studio, Energieweg 3

LEUKE STUDIO IN DE BUURT VAN HET STATION EN DE BINNENSTAD

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De maximale huurperiode is 24 maanden. U kunt de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas water en elektra, hier wordt een voorschot van €80,00 per maand voor gerekend. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende kandidaat met baan of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze studio is net gerenoveerd en is gelegen in de Zwolse wijk Schelle en ligt op 7 minuten fietsen van het station en van de binnenstad. De studio is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het huis. Ook kun je aan de voorzijde van het huis gebruik maken van een gedeelte van de tuin. De studio beschikt over een ruime woonkamer en een aparte kamer waarin zich de keuken bevindt. Via de kamer met keuken kun je de badkamer bereiken waarin het toilet, de douche en een aansluiting voor een wasmachine te vinden zijn. De gehele studio is mooi licht vanwege alle grote raampartijen. Ook is er net een nieuwe vinylvloer gelegd in de studio.

kortom, een leuke net gerenoveerde studio op een centrale plek!

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?