€ 545,00 p/m excl.

m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Stationsweg 3- 3A
7941 HA Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Stationsweg 3-

SEMI STUDIO IN CENTRUM MEPPEL TE HUUR

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse' op de website van Maxx. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
Deze woonruimte is direct beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet en tv. Het voorschot hiervoor bedraagt € 170,00 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Het is niet mogelijk huurtoeslag voor deze onzelfstandige studio aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een studerende of werkende kandidaat. Het is enkel beschikbaar voor 1 persoon! Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De studio is gelegen in een complex in de straat Stationsweg. Zoals de straatnaam al doet vermoeden ligt de woning nabij het station, op ongeveer 5 minuten lopen. Het centrum is tevens binnen 5 minuten lopen te bereiken. Een ideale ligging!

De woning is gelegen op de tweede etage van het pand. Het is ruim en licht, circa 22 m2 groot. De kamer is voorzien van laminaat vloer. In het woon-/slaapgedeelte is een keukenblok geplaatst. Daarnaast heeft de woonruimte de beschikking over een nette badkamer met douche, wastafel en toilet.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?