€ 270,00 p/m excl.

1 kamer
13 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Eerste Weidjesstraat 25
8012 WV Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Eerste Weidjesstraat

KAMER IN LEUK DAMESHUIS IN GEZELLIGE WIJK ASSENDORP

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode van deze kamer is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedraagt 170 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een vrouwelijke studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
De kamer is gelegen in de gezellige wijk Assendorp waarbij het station en de stad binnen 5 minuten te bereiken zijn. De kamer van ongeveer 13 m2 bevindt zich in een leuk dameshuis en is gesitueerd op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De voorzieningen als keuken, badkamer en toilet worden gedeeld met drie medebewoonsters. Daarnaast wordt de buitenruimte gedeeld met de bewoonsters van Eerste Weidjesstraat 27.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?