€ 240,00 p/m excl.

1 slaapkamer
12 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Assendorperstraat 141a
8012DK Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Assendorperstraat

LEUKE KAMER MET EIGEN WASTAFEL AAN ASSENDORPERSTRAAT IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedraagt 120 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen op ideale locatie, namelijk in het midden van de gezellige Assendorperstraat. In deze straat bevinden zich talloze winkels en een supermarkt. Tevens is het nabij het centrum en het station, welke beiden onder de 5 minuten fietsen te bereiken zijn. De kamer zelf is gesitueerd op de eerste etage aan de rechter achterzijde van het pand. Het beschikt over een eigen wastafel. Ook is er een gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer en toilet welke gedeeld worden met de 3 medebewoners. Ten slotte is er aan de achterzijde van het pand nog een buitenruimte te vinden met berging.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?