€ 580,00 p/m excl.

38 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Stationsweg 3- 3A
7941 HA Meppel

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Studio, Stationsweg 3-

PRACHTIGE STUDIO BIJ HET STATION EN CENTRUM VAN MEPPEL

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot van gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedraagt 170 euro per maand. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen. Controleer op de site van de Belastingdienst of u zelf aan de voorwaarden voldoet om huurtoeslag te mogen aanvragen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en vermogen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Deze studio is gelegen aan de Stationsweg in Meppel. Het centrum en station van Meppel liggen op steenworp afstand, waarbij het 2 minuten fietsen is naar de trein die je met een kwartiertje reizen naar Zwolle brengt. De studio is gesitueerd op de begane grond aan de achterzijde van het pand. Er is een mogelijkheid om in het complex uw fiets te stallen. De studio is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een 2-pits elektrische kookplaat, een koelkast en wasemkap. Vanuit de woonkamer en keuken kunt u naar de badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?