€ 620,00 p/m excl.

1 slaapkamer
30 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Baaksebeek 32
8033 CC Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Kamer, Baaksebeek

GROTE KAMER MET EIGEN KEUKEN EN RUIM BALKON TE HUUR IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De beschikbaarheid van de woonruimte vind u bovenaan deze pagina. De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Dit bedraagt 175 euro. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te kunnen vragen.

KANDIDAAT
Voor deze kamer zijn we op zoek naar een studerende kandidaat. Er dient een garantsteller overlegd te worden.

OVER DE WONING
Deze kamer is gelegen in een pand op enkele minuten fietsen van winkelcentrum AA-landen. Ook zijn het station en centrum op fietsafstand. De kamer bevindt zich in een pand waar in totaal 4 studentenkamer zitten. De kamer is ongeveer 30 m2 groot en gesitueerd op de eerste etage aan de voorzijde van het pand. De kamer heeft een centrale verwarming en eigen keuken. Tevens heeft de kamer een ruim balkon ter beschikking. De voorzieningen zoals de badkamer en het toilet worden gedeeld met de medebewoners van het huis.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?