€ 945,00 p/m excl.

1 slaapkamer
2 kamers
38 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Voorstraat 23C
8011MK Zwolle

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Voorstraat

VOLLEDIG GERENOVEERD LUXE APPARTEMENT MET VIDE ETAGE TE HUUR IN CENTRUM

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief een voorschot van gas, water en elektra wat 150 euro bedraagt. De gemeentelijke heffingen zijn ook exclusief. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een goed verdienende werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit nieuwbouwappartement is gelegen aan de Voorstraat dat in het centrum van Zwolle ligt. De winkels, terrassen en het stadsstrand liggen dan ook allemaal op loopafstand. Het station is in ongeveer 3 minuten fietsen te bereiken, evenals bioscoop Pathé en Hedon. Dit is de uitgelezen kans een prachtig appartement te bemachtigen in de bruisende Zwolse binnenstad!
Het appartement is gelegen op de tweede etage aan de voorzijde van het complex.
De woonruimte beschikt over een mooie woonkamer met open keuken, een aparte slaap vide en een badkamer met douche en toilet. De keuken is uitgerust met een inbouw koelkast, kookplaat, vaatwasser en is luxueus afgewerkt. De badkamer is uitgerust met wastafel plus meubel, hangend toilet en een douche. De ruimtes worden allemaal opgeleverd met vloer.

Er is nog een gezamenlijk dakterras aanwezig welke u samen met 3 buren zal delen.

EXTRA
Huisdieren en roken in het gehuurde is niet toegestaan.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?