€ 740,00 p/m excl.

1 slaapkamer
3 kamers
58 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Blijhamsterstraat 7
9671 AS Winschoten

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Blijhamsterstraat

LEUK APPARTEMENT MET HUURTOESLAG TEHUUR AAN DE BLIJHAMSTERSTRAAT IN WINSCHOTEN.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het appartement is gelegen aan de Blijhamsterstraat in Winschoten, dit bevind zich op circa 500 meter van het station van Winschoten en circa 200 meter van het centrum. Met de auto of trein ben je vanaf Winschoten met 30 minuten in Groningen.

SITUERING
De woonruimte bevind zich op de begane grond.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 58m2.

INDELING
Het appartement heeft de entree bij de voorzijde van het pand. Hier komen we binnen in de woonkamer waar voldoende ruimte is voor een grote eet tafel en een zit gedeelte. De slaapkamer van het appartement is aan de achterzijde van het pand gelegen. Door de grote openslaande deuren kan je van de slaapkamer en woonkamer een ruimte maken. De keuken bevind zich achter de woonkamer evenals de badkamer en toilet.

HUURRPIJS EN BORG
De huurprijs is 740, - exclusief.
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPERIODE
De woonruimte is waarschijnlijk per 1 december 2022 beschikbaar. De maximale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?