€ 491,04 p/m excl.

1 kamer
31 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Verhuurd
Achterom 406
8261 AD Kampen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Achterom

LEUKE STUDIO IN HET CENTRUM VAN KAMPEN

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Hierna wordt het contract automatisch verlengd met onbepaalde tijd, u kunt dan de huur opzeggen met inachtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas water en elektra, hier wordt een voorschot van €160,00 per maand voor gerekend. De huurprijs is ook exclusief gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
De studio bevindt zich in een woningcomplex van 7 woningen welke bestaat uit een begane grond vloer, eerste en tweede etage. De studio is gelegen op de tweede etage. De oppervlakte van het gehuurd is circa 30m2.
De studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche toilet en wastafel. Ook heeft de woonruimte extra eigen wastafel in de woonkamer. De wasmachines worden gedeeld met de medebewoners.
Op de locatie in Kampen heb je veel voorzieningen nabij gelegen, waaronder een supermarkt en andere winkels. Het centrum is op loopafstand en station 5 minuten te bereiken met de fiets.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?