€ 995,00 p/m excl.

1 slaapkamer
3 kamers
67 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Verhuurd
Damsterdiep 45
9711 SH Groningen

Woning aanhuren?

Wilt u ook interessante woonruimte aanhuren? Laat dan een zoekopdracht bij ons achter.

Start zoekopdracht

Op zoek naar een woning?

Wil je graag eerst wat meer informatie over onze werkwijze?

Ja, ik wil graag meer informatie

Appartement, Damsterdiep

OMSCHRIJVING
PRACHTIG APPARTEMENT MET ÉÉN SLAAPKAMER EN BINNENPLAATS AAN HET DAMSTERDIEP 45 IN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het desbetreffende appartement is nummer 45 aan het Damsterdiep. De woonruimte is gelegen aan het Damsterdiep in Groningen op ongeveer 600 meter van de Grote Markt. Het is daarnaast 8 minuten fietsen naar Centraal Station Groningen. De Zernike Campus is ongeveer 5 km fietsen en de Universiteit van Groningen is ook ongeveer 5 minuten fietsen.

SITUERING
Het appartement is gelegen op de begane grond.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 67m2.

INDELING
Het appartement is zeer goed geïsoleerd en voorzien van een ruime woonkamer met een luxe open keuken. De luxe keuken beschikt over alle benodigde apparatuur zoals een oven, inductie kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser. Het appartement heeft één slaapkamer aan de achterzijde van de woning welke toegang verleent naar de binnenplaats. De badkamer is voorzien van wastafel met twee kranen, regendouche en designradiator. Het toilet is apart van de badkamer. De gehele woning is voorzien van schitterend PVC vloerbedekking en gordijnrails. Kortom een prachtig en modern appartement!

HUURRPIJS EN BORG
De huurprijs is €995, - exclusief. De servicekosten bedragen €75, - exclusief nutsvoorzieningen. De waarborgsom is gelijk aan één maand huur.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPERIODE
De woonruimte is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.


YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?