€ 1.075,00 p/m excl.

2 slaapkamers
4 kamers
90 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299038
Per direct beschikbaar
Seramstraat 40
8022NN Zwolle

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Seramstraat

MOOI APPARTEMENT MET BALKON EN BERGING IN ZWOLLE

INTERESSE?
U kunt via de website van Maxx een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse'. Telefonisch kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen. Na het inplannen van bezichtiging met de huidige bewoner zullen kandidaten die gereageerd hebben op de woning uitgenodigd worden in chronologische volgorde. Reageer dus zo snel mogelijk!

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE
De minimale huurperiode is 12 maanden. Het huurcontract wordt daarna automatisch verlengd met onbepaalde tijd. U kunt dan de huur opzeggen met in achtneming van 1 kalendermaand.

HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. Voor de gemeenschappelijke ruimtes en VVE kosten word er een servicekosten bedrag van €109,15 in rekening gebracht. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. Deze wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimaal dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan de verhuurder.

HUURTOESLAG
Deze woonruimte voldoet niet aan de voorwaarden om huurtoeslag aan te vragen.

KANDIDAAT
Voor deze woning zijn we op zoek naar een werkend stel of een goed verdienende werkende kandidaat. Garantstelling is een pré.

OVER DE WONING
Dit appartement is gelegen in de Zwolse wijk Diezerpoort en ligt op 10 minuten fietsen van het station en op 5 minuten fietsen van de binnenstad. Ook bent u binnen enkele minuten met de auto op de A28. Het appartement is gesitueerd op de derde etage met prachtig uitzicht over het water. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. De luxe keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn twee ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een apart toilet. Ook beschikt dit appartement over een balkon van ruim 8 m2, net als een ruime eigen berging. Ten slotte is er een parkeergelegenheid alleen toegankelijk voor de bewoner.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?