€ 1.070,00 p/m excl.

1 slaapkamer
4 kamers
65 m2
geen huisdieren toegestaan
roken niet toegestaan

Contact
[email protected]
088-6299050
Optie
Akkerstraat 28
9717 KJ Groningen

Heb je interesse in deze woning? Laat dan een reactie bij ons achter.

Ja, ik heb interesse

Appartement, Akkerstraat

OMSCHRIJVING
PRACHTIG APPARTEMENT MET ÉÉN SLAAPKAMER AAN DE AKKERSTRAAT 28 IN GRONINGEN TE HUUR.

INFORMATIE
Naast de foto’s hebben wij ook een gedetailleerde video van de woonruimte gemaakt.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

LOCATIE
Het desbetreffende appartement is nummer 98 aan de Akkerstraat 28. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Zo is de Grote Markt gelegen op ongeveer vijf minuten fietsafstand en zijn de supermarkten en winkels op loopafstand.

SITUERING
Het appartement bevindt zich in een oude kerk waar een aantal appartementen is zijn gerealiseerd. Het appartement is uniek en de oude details van de kerk zijn er nog terug te vinden en bevindt zich in de rechter toren. De woonruimte bestaat uit meerdere lagen en heeft meerdere verdiepingen.

OPPERVLAKTE
Het appartement heeft een oppervlakte van circa 65m2.

INDELING
Het appartement is verdeeld over meerdere woonlagen. Bij binnenkomst bevindt zich aan de rechterzijde de badkamer welke voorzien is van een toilet, wastafel met spiegel en een douche. Ook is er op deze verdieping genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek.

Op de volgende etage bevinden zich de keuken en de slaapkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, een koelkast met vriezer, wasbak en afzuigkap. De keuken scheidt de ruimte waar plaats is voor een twee persoons bed en eventueel een kledingkast.

Op de bovenste etage is de woonkamer/eetkamer gesitueerd. Hier komen de oude details van de kerk naar boven en zijn de oude kenmerken van de toren nog te zien. Er komt veel natuurlijk licht binnen door de vele ramen welke ook uitzicht bieden op het Noorderplantsoen. Verder is er genoeg ruimte aanwezig voor een bank, eettafel en tv meubel. Er is een ruimte aanwezig met wasmachines en drogers welke worden gedeeld met de andere bewoners.

HUURRPIJS EN BORG
De huurprijs is 1070, - exclusief. De servicekosten bedragen €280, - . Dit maakt een totaal van €1350, - inclusief. Gas, water, elektriciteit zijn bij de servicekosten inbegrepen
De waarborgsom is gelijk aan twee maanden huur.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPERIODE
De woonruimte is waarschijnlijk per 12 december 2022 beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. het opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.

KANDIDAAT
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.

INTERESSE?
U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.

YOUTUBE
Om op de hoogte te blijven van beschikbare woonruimtes kunt u zich kosteloos abonneren op ons YouTube-kanaal https://www.youtube.com/channel/UCw6jKK7vN6fSRMMAfy0peZg. Zet uw notificatie aan om een melding te ontvangen wanneer er een nieuwe video geüpload wordt.

Niet wat je zoekt?

Start een zoekopdracht
en mis geen enkele woning Start zoekopdracht

Niet wat je zoekt?